business trip to

Kanoën in ŠumavaDe meest populaire sportactiviteit in de vakantie in Tsjechië is kanovaren op één van de vele prachtige rivieren. Vanaf de officiële opening van het kanoseizoen in april komen grote groepen kanovaarders in het weekend samen om de rivieren af te gaan.

reka_otava_1.jpgHet kanovaren kan gedaan worden op alle moeilijkheidsniveaus in een grote variatie van boten terwijl je kunt genieten van de nabijheid van de flora en fauna rondom het water en toeristische attracties gelegen aan de waterstroom.

Om een kanotocht te gaan maken kun je natuurlijk je eigen boot meenemen maar het is overal in Šumava ook mogelijk om heel voordelig een kano, kayak of met een grote groep een raft te huren. Uiteraard zijn zwemvesten en helmen ook te huur op deze adressen.

Het is op heel veel plaatsen mogelijk een boot the huren en de verhuurder zorgt daarbij ook voor het transport naar het startpunt en weer terug naar de auto vanaf het eindpunt. Het is ook mogelijk om een meerdaagse tocht te maken waarbij uw bagage voor u vervoerd wordt.

reka_vltava_1.jpg