business trip to

Tachov

Hornický skanzen

hornickyskanzen_s.jpg
Het mijn museum Hornický skanzen in Stříbro is gedeeltelijk een openluchtmuseum. Het museum is het resultaat van het werk van vele vrijwilligers en nog steeds word het park onderhouden en uitgebreid door de vele vrijwilligers die het museum een warm hart toedragen. Langs de wandelroute vindt u allerlei gereedschappen en materialen die gebruikt werden in de mijnen van Stříbro. Langs de volledige route staan informatieborden waarop u een uitleg kunt vinden (ook in het Engels) van wat er tentoongesteld wordt.

Lees hier verder    Bekijk het op de kaart

Klooster Kladruby

klaster_kladruby_s.jpg
Het Benediktijner klooster in Kladruby is in 1115 gesticht door prins Vladislav I. Het werd in die tijd gebouwd in een gebied met lage bevolkingsdichtheid, het betrof een Slavische bevolking. Het meest in het oog springend deel van het klooster is de Barokgotische kerk. De kerk is gelegen ten zuiden van het oude klooster, aan de oostzijde van de oude prelaat.

Adres: Klášter Kladruby, 34961 Kladruby u Stříbra | Openingstijden: mei-sep di-Zo 9:00h-17:00h

    Bekijk het op de kaart

Kerk sv. Petra a Pavla

svojsin_s.jpg
De kerk van de Heilige Petrus en Paulus in Svojšín stamt uit het midden van de 12e eeuw. De indrukwekkende toren stond in het verleden via de 1e verdieping in verbinding met de ernaast gelegen versterkte veste. Net als de toren zijn nog steeds de muren aan de noordzijde van het schip van de kerk behouden gebleven.

Adres: Kostel sv. Petra a Pavla, 349 01 Svojšín

    Bekijk het op de kaart

Bier kuuroord Chodová Planá

pivnilazne_s.jpg
Bier kuuroorden bieden een originele curatieve spa therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van de herstellende werking van warm mineraal water, bier, ingrediënten voor het brouwen van bier, de producten van het brouwproces en klassieke en speciale massages. Naast het feit dat het gezond is het ook erg leuk om wat tijd doorbrengen in de spa voor ontspanning.
Adres: pravé Pivní lázně®, Pivovarská 107, 348 13 Chodová Planá | Meer informatie kunt u vinden op: www.chodovar.cz.


    Bekijk het op de kaart