business trip to

Plzeň-město

Dinopark

dinopark.jpg
Ga terug in de tijd en ontmoet de dinosauriërs in het DinoPark in Plzeň. Het Dinopark is gelegen pal naast de dierentuin van Plzeň en kan zowel apart als ook in combinatie, tegen een gereduceerd tarief, met de dierentuin te bezoeken. Het park biedt zowel veel vermaak als ook veel informatie over het tijdperk van de dinosauriërs, de evolutie van het leven op aarde, het ontstaan van de continenten enz. Een aantal van de modellen bewegen en overal klinken de geluiden van de dieren. Nast de modellen is er ook een 3D bioscoop een speeltuin in paleontologische stijl en een educatief wandelpad.

Adres:Nad ZOO 1, Plzeň | Openingstijden: April - Oktober, dagelijks: 8:00h. - 18:00h.

    Bekijk het op de kaart

Historisch ondergronds stelsel Pilsen

plzen_podzemi_2.jpg
Kom en beleef het leven beneden onder de grond en ontdek de geheimen van zijn authentieke nissen en hoekjes. Je krijgt een rondleiding door een doolhof van gangen, kelders en putten onder het centrum van de stad. De bouw van dit gangenstelsel begon al in de 14e eeuw, en is een integraal onderdeel van de stad in heden en zoals in het verleden.

Adres: Veleslavinova 6, 301 00 Plzeň

    Bekijk het op de kaart

Techmania Science Center

techmania_s.jpg
Techmania is een interactief museum, waar je de antwoorden op allerlei soorten vragen kunt vinden – wat gebeurt er als je 200,000 volts aanraakt, hoe kun je het onzichtbare zichtbaar gemaakt zien worden, hoe heeft de natuur ons geïnspireerd…

Adres: Borská ulice, Ingang bij V. brana ŠKODA terrain, 316 00 Plzeň | Openingstijden: Ma-Zo 9:00h.-17:00h.

    Bekijk het op de kaart

Dierentuin en botanische tuin Pilsen

plzen_zoo_s.jpg
De dierentuin heeft een gevarieerd landschap met kleine meertje, rotsen, arboretum en parken. De dierentuin heeft de op één na grootste ruimte voor beren en een natuurlijke habitat voor apen en grote katachtigen. In de botanische tuin vindt je een kas voor vetplanten en een bijzonder informatief leerpad.

Adres: Pod Vinicemi 9, 301 16 Pilsen | Geopend: 9:00h.-18:00h.

    Bekijk het op de kaart