business trip to

Domažlice

Aquapark Kdyně

bazen_kdyne.jpg
Het Aquapark Kdyně werd in 2010 geopend en heeft een 60 m lange water glijbaan en een groot zwembad met een oppervlakte van 425 m2. U kunt ook uitgebreid genieten van de diverse wellness mogelijkheden zoals het laconium, de finse sauna, het turks bad en de infrarood sauna.

Adres: Dělnická 724, Kdyně | Openingstijden: Ma - Vr: 11:00h. - 21:30h., Za - Zo: 10:00h - 21.30h.

    Bekijk het op de kaart

Uitkijktoren Čerchov

De berg Čerchov (1041 m.) is de hoogste berg in het gebied Český les, ten zuidwesten van Domažlice.

Lees hier verder    Bekijk het op de kaart

Houthakkersmuseum

drevorubecke-pec_s.jpg
In Pec pod Cerchovem kunt u de particuliere collectie van het houthakkersmuseum zien. Het merendeel van de tentoongestelde voorwerpen zijn in bruikleen gegeven of zijn geschonken door de huidige bewoners van het dorp, die ze geërfd hebben van hun voorouders. De lokale houthakkers, zo wordt beweerd, waren de beste in het land.
Adres: Pec pod Čerchovem 91, 344 01 Pec pod Čerchovem, Tel: +420 379 795 250

    Bekijk het op de kaart

Kasteel Domažlice

kasteel_domazlice_s.jpg
Het kasteel Domažlice is gebouwd in de 13e eeuw. Het was onderdeel van de verdedigingswerken van de stad Domažlice en bevindt zich aan de zuid-west kant van de stad. Het kasteel huisvestte het bestuur van de Chodsko regio.

Lees hier verder    Bekijk het op de kaart

Kasteel Horšovský Týn

kasteel_horsovsky_tyn_s.jpg
Horšovský Týn ligt zo'n 12 km ten noorden van Domažlice. De oorsprong van het kasteel ligt in de 13e eeuw. Het omvat een residentieel paleis, een indrukwekkkende kapel van de Heilige Drieëenheid en toegangspoorten aan de west- en oostzijden.

Lees hier verder    Bekijk het op de kaart